ÖZEL EĞİTİM TOPLANTILARI

26.04.2024 39

Kurumumuz Merkez Komisyon Kurulu Toplantı Odasında; İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, İlçe Özel Eğitim ve Rehberlik Şube Müdürü Ergin Küçüktürk, Ereğli Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü A. Vefa Demirkıran, Özel Eğitim Değerlendirme Kurulu Başkanı RAM Müdür Yardımcısı Kadir İVEZ ile Özel Eğitim Değerlendirme Kurulu Üyesi Öğretmenlerimiz Özel Eğitim Değerlendirme Kurulu ve Özel Eğitim Hizmetleri Kurulunun Oluşturulması ile  Kurulların Çalışma Esaslarına Yönelik Yapılan Çalışmaları Değerlendirmek Üzere Bir Araya Geldi.

Her Hafta Cuma Günleri Gerçekleştirilen Özel Eğitim Değerlendirme Kurulu Toplantısı da Bu Buluşmada Gerçekleştirilerek Öğrencilerin Eğitim Öğretim Süreçleri Hakkında Görüşüldü ve Alacağı Destek Eğitim Modüllerine ve Yerleştirme Yapılacak Okullara Karar Verildi.

Kurumumuzu Ziyaretleri ile Toplantılarımıza Bizzat Katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İradet Genç, İlçe Özel Eğitim ve Rehberlik Şube Müdürü Ergin Küçüktürk’e Çok Teşekkür Ediyoruz.

26-04-2024