REHBER ÖĞRETMEN/PSİKOLOJİK DANIŞMANLARIMIZLA BULUŞTUK

05.06.2024 208

Ereğli Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Olarak İlçemizdeki Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul ve Liselerde Görevli Rehber Öğretmen/ Psikolojik Danışmanlarımızla Buluştuk.

Mili Eğitim Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce Kurumumuza Okullarımızdaki Rehberlik Servisleri İçin Gönderilen Kaynak Kitap ve Materyallerinin Dağıtımını Yaptık.

Okullarımızda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Yapılan Çalışmalarla 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Yapılacak Çalışmaların Ön Görüşmeleri Yapıldı.

Toplantıya Katılan Tüm Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlarımıza Eğitim ve Öğretim Hizmetlerinin Niteliğinin Artırılması Yanı Sıra Okul ve Kurum Çalışanları ile Öğrenci ve Velilerimize Verilecek Rehberlikve Psikolojik Danışma Hizmetleri Konusunda İşbirliklerimize İlişkin  Katkı ve Önerileri İçin Çok Teşekkür Ediyoruz.